Bridget Jones Baby

Hei kjære lesere!

I går var vi på kinopremieren av «Bridget Jones Baby» arrangert av mitt favoritt magasin ELLE og United International Pictures AS. ​

​​

​​

​  For en fantastisk film dette var! Jeg må nok tilbake maaaange år for å kjenne på den gode følelsen etter å ha sett en skikkelig god film,før i dag. 

Fine Sophie Elise, dukka mi💖


På starten av 2000 tallet haglet det inn med så mange bra filmer, Devils wear Prada, Meangirls, Bridemaids osv osv. Men de siste par årene har det vært tørt i filmverdenen… Ja for uten om de Melissa McCarthy filmene. De er jo historiske. Men rosa filmene som jeg badet i har uteblitt, og de har jeg savnet.

poze, poze!


Men i går kveld folkens, da var det rosa, det var latter, masse romantikk og selvfølgelig tårer fra alle kanaler.. Herregud, jeg ble ført rett tilbake til da jeg var ung og lovende.. Denne filmen trengte jeg, den trenger DU.. Vi alle liker drama, humor, kjærlighet og kleine øyeblikk… De som sier noe annet tar feil.. Rett og slett.. Hahaha, jeg er så godt humør og glad inni meg.. Det sneve av høst depresjon er gone.. Så denne filmen burde vi få på blå resept.

Sjefen over alle sjefer, snille Signy.. hun lærte meg at man skal stå fremoverlent på tærne når man pozer.. tror ikke det passet for meg. fikk jo bein som en kylling på flukt!

Hvem Bridget ender opp med.. Ja det sier jeg ikke.. Men hun er heldig💖

Kizz Kizz Erlend Elias & Cathy💋

 🌸

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s