Trenddryss på Lambertseter

I går var vi på Lambertseter senter og hadde trend og makeup foredrag for 2016, og for en fantastisk stemning det var der borte! 

Jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som møtte opp, og gratulerer til Emy og Hang som vant style & vinn konkurransen. Fantastisk bra jobba!! 

Tusen takk til dere i administrasjonen for alt dere ordnet i stand til meg og at jeg fikk komme. Jeg har helt ærlig ikke oppholdt meg så mye på Lambertseter før, men fra nå av vil jeg med jevne mellomrom ta turen, for WOW for et senter! Her var det butikker jeg ikke visste at fantes, og som var så utrolig unike og kule. Jeg anbefaler alle en tur dit! 

Jeg gleder meg allerede til neste gang vi sees ❤

foto: Torgrim Halvari. Torgrim leder også prosjektet 100 sámi portraits. Av klærne jeg har på meg på bildet er skone fra Gerry Weber, bukse, belte, sokker og blazer fra Instinct, genser fra Cortezzi, smykke fra Hilde Marie Lund, veske fra Louis Vuitton og pelsdusk fra Esmeralda Design.

Følg Lambertseter senter på Facebook eller Instagram @lambertsetersenter for masse inspirasjon og tips til alt fra hus og hjem, til klær og mote. 

Stor klem Erlend Elias og Cathrine 

Én tanke på “Trenddryss på Lambertseter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s