Air Norway 

Forrige torsdag, oktober, pakket vi baggen og dro av gårde på Norgesturné. 

Vi hadde en fantastisk start og opplevelse da vi fløy fra Oslo til Ørland med flyselskapet Air Norway. Dette er et lite, merk; LITE, fly med plass til 11  passasjerer. Vi fikk virkelig kjenne litt på følelsen av å fly med privatfly, og det ga absolutt mersmak. 

Allerede fra vi kom på Gardermoen ble vi møtt av blide og svært hjelpsomme ansatte. Opplevelsen vi hadde av de ansatte inne på flyplassen fulgte oss videre inn i flyet der det stod to utrolig hyggelige menn og ønsket oss velkommen om bord. 

Det føltes veldig trygt og godt under hele flyturen, og både letting og landing skjedde på en behagelig og myk måte. 

Et kjempe pluss for vår del var den utrolige utsikten vi fikk av den hittil fineste solnedgangen vi noen gang har sett. Det var som å fly inn i et postkort, men en himmel som lignet den man ser i løvenes konge! 

Da vi hadde landet var jeg så heldig å få prøvesitte bak rattet i kabinen, så nå tar jeg meg av flyvningene heretter. Pilot Erlend Elias, det klinger fint! 

Alt i alt så er Air Norway noe jeg absolutt kan anbefale videre, og det er virkelig et selskap jeg kommer til å bruke igjen når jeg skal ut og reise i Norge.

Kizz kizz Erlend Elias og Cathrine 🌅✈️

Én tanke på “Air Norway 

  1. Hei! Følger bloggen din, synes du er en veldig inspirerende person 🙂 Jeg skal ta botox og restylane for første gang, og ville så gjerne vite hvem du kan anbefale meg å gå til, din erfaring? Synes det er en jungel av behandlere der ute. Kan du anbefale en spesiell person/klinikk? Ha en fin kveld! 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s