Hjertelig velkommen hjem til meg!

Jeg har hatt to fantastiske dager hos Maria og hos Kjersti, de har vartet opp og gitt så mye av seg selv og ikke minst servert deilig mat.

Men i dag er det altså jeg som skal være vert. Og jeg liker virkelig ikke å lage mat, jeg syns det tar lang tid og det er så mye annet morsomt man kan gjøre. Jeg er jo en som spiser for å bli mett, og tenker kanskje ikke så mye på hva det er. Vomfyll, grusomt ord.. men litt sånn er det. Men jeg skal jo være ærlig å si at det at jeg har vært syk har gjort litt med meg ang hva jeg spiser.. det er nok betydelig sunnere enn hva det var. Men jeg skal også være ærlig på at det jeg liker best å spise er vanlig norsk husmannskost, alt annet dill og dall synes jeg er tull. Og ofte blir man ikke mett av det. 

Så når jeg skulle få servere mat var det ikke så vanskelig, her skulle man få riktig mat, og den fineste maten som kan serveres. Skikkelig samisk tradisjonsrik mat med nordnorske aner og siden vi er på tv så blir det stylet litt ekstra og gjort en liten tuch av luksus på slutten. Råvarer er jo viktig, så jeg var så heldig å få tak i helt ferskt kjøtt fra Finnmark Rein, de er de fremste på reinkjøtt i Norge og har også gjort at man kan bruke kjøttet mer variert! Desserten kan jeg takke Mamma for, det har hun vært i skogen å dagevis for at jeg kunne få servere det beste av det beste.

Når det kom til oppdekningen fikk jeg hjelp av Sigurd Stormsom er profesjonell på det, og han visste akkurat hva jeg ønsket, så jeg fikk jo drømmebordet💖Jeg er så glad for å kunne få vise frem hjemmet mitt som jeg har brukt ett år på å pusse opp. Fra en leilighet uten en list, så har jeg skapt mitt drømmehjem med rosetter og lister fra Byggdekor og jeg elsker møblene mine som jeg har håndplukket fra Thomas Hill, der finner man alt man drømmer om. Og prikken over alt er jo bildet fra min favoritt kunstner, det henger over sofaen. Verdens flinkeste malerinne, Elisabeth Werp!

Det som var litt gøy var at jeg måtte jo være litt Harry, så jeg lagde jo (bare på tull) «hjemmebrent» 99% og serverte kaffekark. Og sa at etter samisk tradisjon måtte man drikke opp ellers ville noe grusomt skje.Hehe, stakkars Maria, men hun var tøff, hun tømte koppen. Så stemningen ble bra fra starten kan man si💖

Jeg var kjempe heldig å få slike fine venner til å hjelpe meg , den Samiske kokken Vegard Stormo, Søstrene Joik, min asssisten Cathrine Løkkemoen og Artisten Bendik Urban Storjord. Så håper det blir en morsom, fin og minnerik kveld. 

Håper dere vil kose dere sammen med oss hjemme hos meg i kveld.

6 tanker på “Hjertelig velkommen hjem til meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s