Byen som har alt, pluss ett ❤

Harstad i mitt hjerte.Når jeg er hjemme i nord, nærmere bestemt Tysfjord som er kommunen jeg kommer fra, må jeg alltid ta meg en Harstad tur.
Vi har 3 byer her i nord som jeg flittig bruker når jeg er her, Harstad, Narvik og Bodø. Men i Harstad har jeg funnet mine 3 steder jeg drar fast til. Jeg har min tannlege der (Torvet tannklinikk) , jeg har min hudpleier der (SpaSpa) og en fast butikk jeg må innom (Timer). Jeg er jo vokst opp på ett lite sted, og liker godt å kunne kjenne de jeg går til, føle meg trygg, velkommen og ivaretatt.

På Torvet Tannlegesenter er de så vanvittig flinke, raske og vennlige at det blir en fest å dra til tannlegen, de bruker i stor grad laser istedenfor borr noe jeg liker svært godt, så bryr de seg ekstremt mye at i tillegg til at det skal være 100% bra jobb skal det være 100% estetisk pent, det er det desverre ikke alle tannleger som gjør, så jeg reiser gladelig 150 mil for å få fikset mine tenner, noe av det viktigste vi har, syns nå jeg! Bryr du deg om tennene dine, sjekk ut min favoritt her oppe i nord her: Torvet tannlege!

 

 

 

Da er det spaSpa! Se alt de tilbyr her spaSpa
spaSpa er jo bare helt magisk, de har 3 avdelinger foruteni Harstad sentrum er dem på kanebogen kjøpesenter og i Narvik. Og alle vet jo at jeg er en smule forfengelig, men det er ikke derfor jeg går dit, jeg går dit for at det er så høy ekspertise på hud. Noen syns kanskje det høres overfladisk ut, men for meg er huden i ansiktet så viktig. Jeg vil jo selvfølgelig holde meg yngst lengst mulig, ha en hud som gløder og er glatt. Da må man regelmessig ta hudpleie behandlinger. Etter en lang vinter trenger huden pleie, så jeg anbefaler alle å ta en eller to behandlinger nå før våren og sola kommer, da vil du få en mye jevnere brunfarge når sommeren kommer, men også få kvittet deg med alt talget som har hopet seg opp etter en lang vinter. Jeg bor jo i Oslo og merker ekstremt godt all forurensingen som er der på huden min. I går tok jeg klassisk hudpleie med påfølgende Green Peel, en helt organisk og naturlig behandling som virkelig går ned i huden, renser opp og gir deg en vanvittig glød, du kan lese mer om den behandlingen her; Green Peel

Her ser du Turid Mikkelborg, hun er regnet som den fremste på injeksjoner i Norge!


Så har jeg i over 10 år hatt gelé negler, noe som startet med at jeg jobbet i frisørsalong og tålte ikke å bruke så mye latexhansker som da resulterte i at neglene mine ble helt misfarget når jeg farget mine kunder, så da ble de gelé negler og har hatt det siden. På spaSpa gjør de virkelig alt for at kunden skal ha det bra, jeg hadde dårlig tid, så jeg fikk gjort neglene mine samtidig som jeg lå på benken og fikk greenpeel. Det er litt Hollywood over det, og litt stas må man ha. Jeg kan anbefale alle gelnegler, du kan få den i helt gjennomsiktig farge også, men dette gjør neglene dine sterkere og lettere å vedlikeholde.

Det er Kjersti Mikkelborg som driver stedet og man vet at stedet er bra når selve gründeren jobber der daglig selv. Ei grepa dame, the best💖 Så en annen grunn til at jeg går der er utvalget på produktene, for å få en fin hud må man ha gode produkter, det koster litt, men det er verdt det!obagi_produkter_lite.png.90.600.600.2011.12.14.10.7.28.jpg.png311mMXVuR6L._AC_UL320_SR190,320_.jpg452000-HerbalCareLotion.jpgsch-perfect-beauty-fluid-40ml__43936.1391269139.328.245.jpg
TIMER HARSTAD, sjekk ut butikken her ;TIMER

Så må jeg jo shoppe litt, jeg elsker Timer, det er som om den skulle hatt destinasjon LA eller Stockholm, de er så innovative og fullstendig Up2date, så det er en fryd å shoppe der. Nå har de tatt inn Holzweiler, ett merke som jeg elsker, så da ble det denne deilige genseren. Så er det mange som spør om hvor mine ringer er er fra, jo fra Timer Harstad.


RINGENE ER FRRA VITALY DESIGN OG TOM WOOD!

Vennskap❤

Jeg pleier å dra alene når jeg skal til byen, jeg har så mange ærender og blir bare mas med noen med, men denne gangen ble Marina fra Lødingen med og det var kjempekoselig, vi fikk tid til en liten kaffepause, kake og kaffe. Kjempelurt nå når man prøver å få sommerkroppen. Men Marina og mannen er bare så snille, tante og onkel til India er de blitt, så nå skal hun være på ferie hos dem en liten stund.
Ha en herlig helg folkens, og er dere i nord så vet dere hvor dere skal gå. Smask EE!

2 tanker på “Byen som har alt, pluss ett ❤

  1. Det e koselig å lese det du skriv og spesielt det du skriv om Nord Norge💖💖💖 når æ vinn i lotto så ska æ dra t Harstad og prøve de plassan du anbefale. Æ har ikke råd t sånne ting. Æ e ufør og aleinemams t to flotte ungdommer og alt æ har går t dem. Fordi dem fortjene det😍😍😍 Æ syns du e så utrolig flott og du e kjempeflink i alt du gjør😍😍😊😊 håpe du får ei supergo helg😍😊😊💖💖💖💐💐💐💐

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s