Kjære Listhaug, hvem er du?

Vet du det selv?…

Bildet hentet fra HerBildet hentet fra HerBildet hentet fra  Her
Kjære Sylvi. Var du falsk og snakket med 2 tunger, under våre fine samtaler? 

Eller prøver du nå bare å vinne valget på en helt usmakelig måte? Jeg håper du åpner øynene, hjertet ditt og senker dine dømmende skuldrer nå når du får ennå ett barn. Du som mor, nå snart til 3… vil vel ønske at de uansett legning, kjønn, eller kropp skulle kunne tørre å være ærlig med deg, kunne klare å eventuelt komme først til deg om de skulle skille seg ut fra det du kaller normalen. For hadde du vært min mor og jeg hadde sittet i salen der du holdt den mest usmakelige, kalde, og krenkende talen jeg noen gang har hørt, så hadde du vært den siste på denne jord jeg hadde kommet ut til. Håper ikke dine barn vil kjenne på denne frykten du sprer, du setter oss tilbake i tid, du lukker dører vi lenge har prøvd å åpne og du sårer flere enn du aner. Med dine såkalte «kristne» verdier så kan ikke jeg fatte og begripe hvordan du kan være så kald. 

Bildet hentet fra Her
Jeg er selv kristen, men jeg tror på en varm kjærlig Gud, Jesus som tok til seg de svakeste. Jesus som døde for troen på rettferdighet. Men her setter du kaffen i halsen for at en i politikken hedrer uskyldige mennesker som ble drept på verst mulig måte! Jeg skal si deg at jeg satt ingenting i halsen etter å ha hørt din tale, ja jeg tok meg tid til å høre hele, fordi jeg håpet i det lengste at det VG og resten av media hadde skrevet var feilsitert og overdrevet, men desverre ikke. Ingen kaffe i halsen her, men jeg fikk en jævlig bitter smak i munnen. Det er ikke mye jeg angrer på her i verden, men jeg er lei meg for at min dømmekraft over hvem du er ikke klarte å slå inn under mine møter med deg, og jeg angrer på at jeg har forsvart deg i en del sammenhenger. Jeg trodde på det du sa til meg og jeg trodde du var oppriktig, men med så mange tunger du tydeligvis snakker med er det kanskje ikke så vanskelig å blidgjøre de fleste for å så å le av de bak ryggen. Men min klem som du fikk etter det jeg trodde var en meget hyggelig kveld var ekte. Skulle ønske du kunne sagt det samme med hånda på hjertet! Lykke til med fødselspermisjon og litt fri. 

Bildet hentet fra Her
Håper du kan sette deg ned å se litt på landet, folkene og skjønne at vi er ett rikt land, nå snakker jeg ikke om oljepengene, men vi er rike på mangfold og respekt. Rike på mennesker som tør å være slik dem er, for eksempel: meg og alle andre som står frem med sine sterke historier! Dette er er fordi vi er et land som i stor grad er bygget på toleranse, aksept, forståelse og nestekjærlighet. Mennesker som har stått i bresjen for at man skal få ett fullverdig liv, selv om noen ser på det som «annerledes»! Nå tar jeg en politisk vri og repeterer meg selv: Jeg håper du åpner øynene, hjertet ditt og senker dine dømmende skuldrer nå når du får ennå ett barn. Du som mor, nå snart til 3 vil vel ønske at de uansett legning, kjønn, eller kropp skulle kunne tørre å være ærlig med deg, kunne klare å eventuelt komme til deg først om de skulle skille seg ut fra det du kaller normalen. 

Bildet fra hentet fra Her
Jeg har i det lengste prøvd som offentlig person å ikke ha noen politisk slagside, men med tiden har jeg sett meg lei på det irrasjonelle hatet du og flere av dine partifeller bygger opp om. Det ytterliggående høyre bruker hatretorikk som virkemiddel og vi ser det over hele den vestlige verden at dere er i fremmarsj. Dere herser med de svakeste i vårt samfunn, de som er ofre for krig og terror som VI i vesten har påført dem gjennom våre handlinger og dere skaper et fiendebilde som fører til økt polarisering mellom nordmenn og innvandrere. Hvem er tjent med det? Jo, ytterliggående politiske partier som FRP og ytterliggående religiøse grupper. Dere som hater, dere som spotter og kjemper kamper i kommentarfeltene til nettavisene – dere gir en gavepakke til terrorister og ytterliggående miljøer fordi dere sørger for at de som kommer hit ikke føler seg velkommen. Disse kjemper en rasekamp under din velsignelse Sylvi og du er ansvarlig for konsekvensene dette får for fremtidige generasjoner som dine barn skal vokse opp i. 

Bildet hentet fra Her
En funfact til deg og dine tilhengere, visste du at bare 2% av terrorangrep i Europa er utført av religiøst motiverte terrorister (les: Islamister)? Dere kan jo gjette hvem som har utført resten:

Her kan du lese det du kanskje ikke visste!
Ha en fin uke, lykke til med fødsel!

Mvh Erlend Elias 


Jeg har slettet bildene som var hentet fra Google og skrevet hvem som hadde tatt den. Men en ekstremt høyrevridd mann har nå nesten daglig sendt trussel mld.. han er tydeligvis svært uenig i det jeg mener og har mye tid til overs. Men nå er iallefall bildene borte!

93 tanker på “Kjære Listhaug, hvem er du?

  • Fantastisk bra. Tusen takk Erlend. For at du ikke satte kaffen i halsen. Men svelget den bitre smaken og satte deg ved tastaturet. Respekt og nestekjærlighet er viktige indigrenser når man skal være en minister. Troen på at mennesker er gode. Omsorg for dem som lider. Se på annerledeshet som noe positivt. At mennesker av alle slag er russurser.
   Takk for at du finnes i verden Erlend.

   Liker

   • Erlend Elias – veldig godt skrevet. Jeg er ikke kristen, eller religiøs av noe slag, men deler dine menneskelige verdier og synspunkter. Er veldig glad for at du reagerte og skrev dette. Hilsen Bente

    Likt av 1 person

  • Ærlig talt Kjære Erlend

   Du forstår jo ingenting. Innvandringen har ikke ført med seg mye god. Likestillingen er på vei tilbake, jenter undertrykkes(ref hijab), journalister er redd for å kritisere Islam, paralellsamfunn etableres, islamske verdier kommer inn i samfunnet som delt svømme undervisning. Et velferds system som er under press fordi mange ikke kommer seg ut i jobb og går på NAV l, Imamer som sier en ting i det offentlige og noe annet i moskeene Osv.

   Det er snakk om å holde innvandringen under kontroll slik at dette ikke bærer helt galt av sted. Og det er akkurat det Listhaug gjør.

   Du kan jo forsøke å snakke om homofili i en moske eller til en muslim for den slags skyld.

   Maken til naiv tulling.

   Liker

   • Mot dumhet og idioti kjemper selv gudene forgjeves ! Og Du Erlend hadde jeg respekt for tidligere , men du som er homofil burde jo være glad for at noen som Sylvi prøver å hindre at vi får Svenske tilstander .du kunne jo prøve å dra til Rinkeby ,der hadde du ikke blitt gammel. Og hvis du kom deg ut der i fra ville du vært glad for å være i Norge . Hvor vi har en minister som gjør hva hun kan for å holde landet trygt for oss alle , deg også . Disse personangrepene er så nedrige at jeg mangler ord . Du må ha store problemer som får deg til å synke så dypt somdu gjør. Stakkars deg Erlend !

    Liker

   • Du som skriver deg for Andrw…..jeg syns du bør trekke tilbake å kalle Erlend for tulling….Erlend skriver veldig bra…..men dessverre er du og andre «forblindet» i FRP’s politikk

    Likt av 1 person

   • Kanskje du skal lese hva han fokuserer på i dette innlegget. Her er det snakk om mennesker på flukt uten en sjangse til å overleve med mindre vi gir dem en, ikke mennesker som kommer til landet vårt for og utføre undertrykkelse. Så naiv tror jeg du selv kan være 😉

    Likt av 1 person

   • Sylvi Listhaug tillegges holdninger og meninger hun neppe har. Det er ikke «kaldt» å kreve kontroll med hvem som får oppholde seg i Norge. Skal vi kunne hjelpe dem som virkelig er i nød, må vi sile, kreve innsats for å oppnå rettigheter. Uten kontroll knuser vi asylinstituttet. Ingen er tjent med det.

    Liker

   • Har bare lyst å si: 6 poeng til innlegget Den som sier at noen er «tulling» er den største tullingen sjøl. Vær litt mer seriøs, det lønner seg 😎

    Liker

   • Dina, forblindet i FRP politikk? Virkelig? Ser du ikke hva som skjer i samfunnet? Yttringsfriheten har vært på fremmarsj eller? Imamer som snakker liberalt i moskeere (og står for noe helt annet enn legningen til Erlend) og muslimer som vil ha kveldsskoler i moskeer for å predike tull. Parallellsamfunn og jenter som annen rangs borgere i forhold til gutta (ref. kultur og kvinnesyn).

    Det er sånne som deg som er farlig for samfunnet. Sånne som er utrolig naive og ikke ser dette. Vestlig levesett kommer til å få store utfordringer fremover!

    Liker

  • Jeg så nettopp hele talen hennes. Kan noen nevne hva som var hatefullt i det hun sa? Synes hun virket fornuftig og ansvarsbevisst. Nevnte hun noe om homofile annet enn at man ikke trengte å gå i tog for å vise støtte for drepte homofile?

   En annen ting jeg lurer litt på er; hva er egentlig terror? Var masseovergrepene i Köln (og flere europeiske byer) nyttårsaften 2016 terror? Hva med alle disse som roper Alluh Akhbar i det de kjører over folk. For siden å bli stemplet som mentalt ustabile- er det terror? Har noen noe statistikk over hvor mange terrorangrep som er blitt avverget de siste 5 årene grunnet overvåkning via internett og mobil? Det er ihvertfall grådig mange..

   Hva med alle disse voldelige venstreekstremistene vi ser om dagen. Driver de med terror?

   Jeg føler verden er blitt snudd på hodet. Alt som før var logisk er nå blitt ulogisk.

   Man tenker med hjertet og følelser slik at man får størst mulig applaus.
   Kanskje derfor det er så mange av dem? Rampelyset finansieres av ulogiske, men varme meninger.

   Liker

  • Hei. Jeg har ikke vært inne på bloggen din før, men nå måtte jeg, etter dette innlegget ditt . Jeg ble helt rørt av å lese det du hadde skrevet.Du traff spikeren på hodet. Så vel formulert og så ærlig. Dette var det beste innlegget jeg har lest på en lang stund. Du var kritisk, men med respekt.Flott!!og en ķlapp på skulderen fra meg.Rita

   Likt av 1 person

   • Vil du heller bo i Sverige , hvor muslimer har overtatt store områder, og hvo ikke politiet tør å gå inn. Og homofile har trusler om dødsstraff , Homofili er dødsynd i Islam , og kvinners rettigheter er fraværende . Kunne skrevet mye mer som ville skjokere deg , men les deg opp du trenger det tror jeg både du og Erlend kunne ha bruk for.

    Liker

   • Tror ikke det satt noen imaner eller andre muslimske meddommere i Stavanger da en mann fikk mildere straff etter å banket opp sin kone fordi hun hadde vært utro. Vi trenger vist ikke noe hjelp fra «innvandrere» for å kjøre samfunnet vårt i feil retning, det gjør vi jo helt selv.

    Liker

 1. Enda et innlegg som skal rakke ned på og hekseforklare Listhaug, det går 13 på dusinet av disse for tiden. Standard naivt PK-pjatt fra venstresiden, med en ondskapsfull undertone.

  Liker

   • Det du skriver her er like sant som at alle muslimer er terrorister…:

    «Dere herser med de svakeste i vårt samfunn, de som er ofre for krig og terror som VI i vesten har påført dem gjennom våre handlinger og dere skaper et fiendebilde som fører til økt polarisering mellom nordmenn og innvandrere. Hvem er tjent med det? Jo, ytterliggående politiske partier som FRP og ytterliggående religiøse grupper. Dere som hater, dere som spotter og kjemper kamper i kommentarfeltene til nettavisene – dere gir en gavepakke til terrorister og ytterliggående miljøer fordi dere sørger for at de som kommer hit ikke føler seg velkommen. Disse kjemper en rasekamp under din velsignelse Sylvi og du er ansvarlig for konsekvensene dette får for fremtidige generasjoner som dine barn skal vokse opp i.»

    Det har heller ingenting med rasekamp å gjøre, det handler om innvandring og religion.
    Du startet bra vedrørende homofili, men så ble det dessverre ganske likt all annen kritikk vi har hørt om innvandring og Listhaug.

    Liker

  • Ja, likestilling og kvinners rettigheter er på vei fremover. Vi ser at samfunnet går fremover når vi har en Islam som brer seg utover. Skikkelig bra!

   Liker

  • Reflektert.. ja, det må jeg si. Hverken du eller Elias forstår hva som skjer i samfunnet og hvorfor innvandringen må begrenses.

   La oss ta imot alle som vil og se vår egen kultur og samfunn gå dukken. Det er jo akkurat det som skjer. Likestillling er på vei tilbake, jenter pakker seg inn og undertrykkes, velferdsmodellen kan vi bare glemme i fremtiden.

   Da er ganske utrolig og høre på fordi man tror man kan redde verden. Det kan man ikke.

   Liker

   • Hei, det er bare å lukke opp øynene Lill og se hva som skjer i samfunnet Går det riktig vei syns du? Hvordan tror du vi har det om +15 år?

    Liker

   • Hei Andrew.
    Kom en tur på voksenopplæringa der jeg jobber og møt » jenter som pakker seg inn og undertrykkes». Eller, forresten, det ble feil.
    «Jenter og damer som pakker seg inn» og «Jenter og damer som undertrykkes», må det stå. Fordi det er to forskjellige saker. Hos oss vil du møte innvandrerjenter med hijab som tar ungdomsskoleeksamen her fordi de ikke hadde anledning til det i hjemlandet, og som vil inn på videregående for å kunne studere etterpå. Jenter som lærer å lese og skrive fordi de aldri har fått gå på skole før. Jenter som er i språkpraksis eller som skal ta fagbrev. Jenter som bare vil kunne mer for å vise barna sine at jenter kan! Jenter som er ferdigutdannet, som håper de kan få jobb som er relevant for utdanningen sin bare de lærer seg godt nok norsk. Og gutter og menn fra de samme landene. I de samme klassene. Jeg lover deg, du kommer til å få mange aha-opplevelser ☺ De fleste av disse jentene har flyktet fra det som undertrykte dem. Ja, det finnes sosial kontroll og press i deres miljø. Akkurat som hos oss. Men at tildekkede jenter automatisk er undertrykte? Ikke tale om! 😂 De aller aller fleste av dem har hele verden åpen for seg. Nå. Det hsr ingenting mrd hijaben å gjøre.

    Liker

   • Vel til din info så tas hijaben frem så raskt jentene får mensen. Og det er for at gutta ikke skal bli fristet til noe. Så ikke kom her å snakk om at dette ikke er et undertrykkende plagg. Et plagg som er laget av mannen for å holde mannen i tøylene.

    Og jentene lar seg villig følge.

    Håpløst!

    Liker

 2. Tusen takk for at du bruker stemmen din, og for at du står opp for oss andre. Dette var veldig godt skrevet, og jeg støtter hvert ord.
  Takk! Du har mye å komme med!

  Likt av 1 person

 3. Godt skrevet, men jeg tror dessverre ikke det hjelper. Den dama er jo helt skakkjørt. Ingen burde egentlig bruke tid på henne, eller gi henne taletid. Jeg så Lindmo nå for jeg tenkte at her ville hun kanskje fremstår litt mer nyansert og forståelig, men hun viste jo bare hvor forvridd og gal hun egentlig er der også.. Nei får håpe hun tar en lang mammaperm og følger sin egen religion som sier at hun bør tie i forsamlinger og ta seg av barn og hjem 😀
  Var forresten en bra samling bilder – kristenfundamentalister og våpentrening – noe å tenke på…

  Likt av 1 person

  • Jeg tror det Erlend Elisas skriver hjelper, masse. Og om vi andre skriver, deler og sier det samme vil det gode overdøve frykten og splittelsen. 💓 Frp snur først når de ser at folk samler seg om andre partiers løsninger.

   Likt av 3 personer

 4. Jeg skal ikke kommentere på forholdet mellom Herr Elias og Fru Listhaug, det er noe de må finne ut av selv.

  Men påstanden om «bare 2% av terrorisme i Europa er religiøst motivert» kan ikke få stå uimotsagt.
  For det første er tallene gamle, de inkluderer ikke angrepene i Paris, Nice, Brussel og Berlin.
  Og dernest, siden man teller kun utførte angrep så inkluderes ikke alle de angrep man har kunne avverge, dels som resultat av intensivert overvåkning, og dels av tilfeldigheter. Det er kanskje ikke mange som engang husker hvor nære man var en massakre på et Thalys-tog i Frankrike. Om det angrepet hadde blitt gjennomført kunne det blitt det blodigste av alle angrep så langt.
  Deretter må man se på tankegangen bak aksjonene. Separatister er alltid bevisste på valg av mål. Det dreier seg vanligvis om statlige mål, enten tjenestemenn eller statlige adresser.
  Som en sterk kontrast sikter religiøst motivert terror, eller rettere sagt islamistisk terror, seg utelukkende mot sivile mål. Hensikten er å ødelegge og drepe på en mest grufull måte, utover det har man ikke noe taktiske vurderinger til grunn.
  Jeg forstår ikke hvor folk henter trangen til å relativisere terrorisme. Og de mest ivrige er i gang før blodet fra uskyldige ofre har størknet på asfalten.
  Jeg passerer ofte metrostasjonen i Brussel hvor en av bombene gikk av, og selv et par måneder etterpå var det en stank av råtnende menneskekjøtt der. Det var umulig å få renset bort alt.
  Jeg flyr som regel Finnair hjem nordover, og deres innsjekking er på skranke 9 på flyplassen i Brussel. Det var der den ene bomben på flyplassen gikk av. Når jeg triller koffertene bortover gulvet så er det over samme steingulvet hvor blodet fløt for mindre enn et år siden.
  Det var «de 2 prosentene» som gjorde dette. Jeg blir derfor litt opprørt hver gang denne typen av relativisering repeteres.
  Og jeg er tross alt heldig, jeg var ikke der da det skjedde. Men tusenvis av mennesker var der, og følte dette på kroppen.
  Religiøs motivert terrorisme finnes. Å relativisere dette er ikke en løsning.

  Mvh Ken

  Liker

  • Poenget her er vel at terroristene får masse mer å jobbe med hvis vi skal polariseres over enkeltmenneskers handlinger hele tiden. La oss si at jeg skulle foraktet kristne etter Anders Behring Breivik, da måtte jeg hatet min egen familie da? Men selvfølgelig ville det vært irrasjonelt da Breiviks handlinger ikke ville vært representativ for min families evne til å begå terrorisme.

   Liker

   • Det er en myte at det alltid er «enkeltmennesker». Idéen om global islamsk herredømme tilhører ikke kun ekstremistene, også moderate muslimer vil som regel støtte tanken om at vestlig moralsk korrupsjon er best erstattet av et mer moralsk islamsk tankesett.
    Disse «ensomme ulvene» trenger et nettverk rundt seg for å kunne gjennomføre sine aksjoner, og det har de. Overalt hvor europeiske myndigheter prøver å trenge gjennom til de innerste sirklene må de først gjennom utallige lag av beskyttelse i form av slekt, venner, klaner og alle som holder munn og villeder. Vi snakker om tusenvis på tusenvis av mennesker som gir denne støtten, vel vitende om at målet er å drepe og lemleste.
    Det gjøres lite målinger på temaet, men forleden leste jeg at noen innenfra de lukkede miljøene i Malmö sa at omtrent 25% støttet IS. Om dette stemmer, så snakker vi titalls av tusener kun i en enkelt by.

    Generalisering er selvfølgelig ikke heldig, men når man snakker om en problematikk som har stor utbredelse så er det ikke mulig å holde diskusjonen på et mikronivå.

    Liker

  • Ken. Du bruker samme argumentasjon som islamistene. Vi kan ikke leve sammen, derfor må vi frykte og hate hverandre. Jeg tror dere tar inderlig feil, begge to.

   Liker

  • De fleste terrorangrep er utført av etniske nasjonalistiske eller separatistorganisasjoner. Altså gjerne politisk eller nasjonalistisk/rasistisk motivert.som regel med en fot innafor islam

   Liker

 5. Takker for at vi har sånne som deg, et klokt menneske, med stort hjerte. Det er så bra sagt at jeg er imponert over innlegget ditt. Et hvert menneske har rett til å være seg selv, vi kan ikke være kopi av Sylvi Listhaug. Det var en tidligere som ville det samme, det skulle bli ett folk. Men verden trenger alle. Og hvis det finnes gud, hvorfor i all verden skapte han deg og meg? Og hvilken religion har mere rett på sannhet, det er jo tross alt bare tro?? Å kalles seg for kristen gir ikke rett å dømme andre, det er i såfall Gud som skal straffe meg og ikkke hverken Sylvi Listhaug eller andre kristne.

  Liker

 6. Takk for fint innlegg, Erlend Elias! Jeg støtter deg fullt ut! Våre politikere på høyresiden sprer hat og frykt. Dette er noe som har spredt seg som ild i tørt gress og som politikerne så bruker videre for å få støtte. Den høyreekstreme bølgen som sprer seg gjør meg mye mer engstelig for vår fremtid flyktninger og alle de som ikke tilhører «normalen», definert av høyresiden.

  Liker

  • Ja, likestilling og kvinners rettigheter er på vei fremover. Kanskje du skal våkne opp litt og se hva som skjer i samfunnet. Jeg tror nok du fint kan leve med Islam, men Islam skaper bare utfordringer i et sammfunn. Ser du ikke hva slags plass den krever i det offentlige rom.

   Å ha respekt for hverandre kommer ikke av seg selv. Se hva som skjer med parallell samfunn i Sverige og i England. Du tror det ikke kan skje her.. Det beste er vel at det skjer så raskt som mulig slik at sånne naive som deg kanskje forstår.

   Skikkelig bra!

   Liker

 7. Fantastisk skrevet… sjelden man opplever et menneske som taler med så mange tunger som Sylvi Listhaug… skremmende når hun har/og venter barn …. hjertelig klem fra stolt homsemamma…

  Liker

 8. Det er mange mobbere som vil gi Listhaug en siste omgang med juling før hun forsvinner fra offentligheten for en periode. Irritasjonen over at hakkekyllingen forsvinner er påfallende. Hun er en av de få fra det «ytterliggående høyre» som har guts nok til å snakke om en politikk som er vedtatt i Stortinget. En politikk som er helt spiselig så lenge man ikke snakker høyt om den. Hun har skjønt at retorikk og signaleffekt påvirker tilstrømmingen. Hun har skjønt at lille Norge ikke kan hjelpe alle de millioner av mennesker rundt om i verden som søker en bedre framtid. Hun har sikkert minst et like stort hjerte som skribenten overfor skryter på seg. Men det må være lov til å bruke hue samtidig.

  Liker

 9. Det er mange mobbere som vil gi Listhaug en siste omgang med juling før hun forsvinner fra offentligheten for en periode. Irritasjonen over at hakkekyllingen forsvinner er påfallende. Hun er en av de få fra det «ytterliggående høyre» som har guts nok til å snakke om en politikk som er vedtatt i Stortinget. En politikk som er helt spiselig så lenge man ikke snakker høyt om den. Hun har skjønt at retorikk og signaleffekt påvirker tilstrømmingen. Hun har skjønt at lille Norge ikke kan hjelpe alle de millioner av mennesker rundt om i verden som søker en bedre framtid. Hun har sikkert minst et like stort hjerte som skribenten overfor skryter på seg. Men det må være lov til å bruke hue samtidig.

  Liker

 10. Veldig bra skrevet og veldig sant!
  Også legger jeg merke til at (nesten) alle som er uenige med deg ikke skriver under med fullt navn. For de høyreekstreme kreftene tør ikke å stå frem og stå for det de mener.

  Liker

 11. Et godt og følesesmessig innhold . Det er også en realitet at det er følelser som tar våre avgjørelser og mye av det ser ser vi i samfunnsdiskusjoner. Desverre er det ikke følelsebaserte avgjørelser som viser seg å være de beste. Jeg noterer meg at de fleste svarene her som roser deg opp i skyene er fra damer eller jenter som også forøvrig er de beste til å ta avgjørelser basert på følelser.
  Om andre har en annen mening betyr det bare at de har andre følelser og bryr seg om det samme men har en annen vinkling, s.feks; bærekrafitg og sunn utvikling for norge, barn og barnebarn, økning i vold, kvinneundertrykking og diskriminering av etniske normenn og voldtekter.
  Europas problemer viser i økende grad at følelser ,liberale holdninger til det meste skaper problemer, og kanskje fordi kvinner i stor grad styrer.
  Man blir skeptisk og skremt av utviklingen i våre naboland og dere her inne synes det er greit ?

  Liker

 12. Takk for et fantastisk innlegg. Som mor, medmenneske, venn og som arbeidsgiver ser jeg med frykt på fremgangen til ytterliggående høyre. Jeg forteller tenåringene mine så ofte jeg kan at jeg ALLTID kommer til å elske dem, uansett legnig, hvilken religion de måtte velge å følge og hvem de måtte velge å elske. Så håper jeg at de vokser opp til å bli reflekterte, tolerante og ansvarlige voksne etter hvert, akkurat slik du er. Lykke til videre i livet, du trenger ikke Sylvi Listhaug, men mennesker som elsker deg for den du er ❤

  Liker

  • Ja, får håpe de vokser opp til et tolerant samfunn som vi er i retning av. Det er jo slik at yttringsfrihet er på fremgang, kvinner som pakker seg inn i hijab og undertrykkes, moskeer som prediker steining ved utroskap osv osv..

   Du har virkelig forstått hva som er i ferd med å skje!

   Liker

 13. Uavhengig av politisk ståsted; Det du bebreider Sylvi Listhaug for, gjør du deg skyldig i selv. Innlegget er hatefullt.

  Liker

 14. Utrolig bra skrevet! 🙂 Ser flere frp’ere gjemmer seg bak frykten for terror i kommentarfeltet, as usual, selvom vi fleste vet hva som egentlig står på agendaen. Gud forby de som er annerledes :pp

  Liker

  • Det er motsatt, Islam liker ikke de som er anderledes. Prøv å ta opp homofili i en moske… eller likestilling mellom kvinner og menn.

   Du har tydeligvis misforstått totalt hva som er utfordringen.

   Liker

 15. Atter en stemme full av hat og usanne fakta, og som skaper mer frykt og rasisme enn det som er nødvendig. Og når legningen din tilsier at du blir steinet for den (Quran 7: 78-84), burde du kanskje tenke deg om før du forsvarer de som ønsker deg død.

  Likt av 1 person

  • Burde være uproblematisk å snakke for at vår egen kultur og måten vi lever på ikke skal gå dukken på grunn av idioter som ikke skjønner bedre.

   Spesielt hvis du er homo.

   Liker

 16. Som vanlig mange rabiate inne på kommentar feltet. De som heier på Listhaug er som regel lavt utdannede mennesker som liker saus og poteter. Bruker samme teknikk som Trump og 2 diktatorer på 30 og 40 tallet. Har ingen troverdighet når det gjelder Jesus og politikk. Håper partiet kommer under sperregrensen der det hører hjemme. Et løfte bryte parti som blir kristne hver gang det er valg. Skammelig.

  Liker

  • Javel.. det var jo seriøst innlegg. Kan du begrunne det? Hvorfor Islam er et problem i samfunnet har jo blitt påpekt mange ganger.

   Slike tullet uttalelser bidrar jo ikke til noen ting.

   Liker

 17. Det er så bra at noen sier i mot høirekrftene i dette landet . Vi har fått sett dem no. ikkje gløym det dei står for ved valget til hausten.

  Liker

   • Det er et så idiotisk spørsmål og jeg tror du vet det. I tilfellet er du ikke Norsk.

    Norsk kultur er ihvertfall ikke;

    * Kvinner som undertrykkes (hijab og Islamsk religion)
    * Homofile som ikke kan leve som de vil
    * Du blir drept hvis du kritiserer Profeten (ref Muhammed)
    * Imamer som står å prediker at steining er ok ved utroskap
    * Omskjæring av små jenter
    * Tvangsekteskap
    * Barnebruder
    * Spesielle tilretteleggelser for religion (ref. Islam og jenter og gutter som ikke skal dele svømmetime)

    Er det så vanskelig å se hva denne innvandringen drar med seg av negativitet?

    Men, du vil kanskje ha det slik.

    Liker

   • Aller først så er jeg norsk, uten at det har betydning. Også har jeg ikke spurt hva norsk kultur ikke er, men hva det er. Og det klarer du altså ikke å svare på.

    Liker

   • Jo, jeg svarte jo akkurat på det. Jeg svarte på hva jeg ikke vil ha.

    Når du ikke forstår hva som er godt med norsk kultur så er det ikke rart vi får problemer i Norge.

    Men, du.vil tydeligvis ha en kultur som har de elementene jeg her nevner.

    Liker

 18. Det er ikke altid så enkelt å ha og ikke minst si sine meninger. Erlend med fler har mye rett. Men klart ting må settes i mer klart lys. Alle sider har sin sak, sine goder og onder. Men syntes det er tragisk å lese alle hat meldingene som står her som svar på Erlends innlegg. Han har jo like rett til å mene det som han skriv som di som støtter Listhaugs meninger. Blir både dumt og barnslig med å kalle folk for tullinger, idioter etc. Skal en svare, så svar saklig.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s